UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Маккейн назвав вбивство Вороненкова російським терактом

Сенатор-республіканець Джон Маккейн назвав вбивство екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова "ще одним актом безсоромного державного тероризму Росії"

Про це йдеться в повідомленні на сайті політика, передає Depo.ua.

"Під час ще одного безсоромного акта державного тероризму Росії серед білого дня в Києві був убитий депутат Денис Вороненков. Жахливий злочин є продовження кампанії в стилі КДБ із залякування всіх, хто знаходиться в опозиції до тирана Володимира Путіна", - написав Маккейн.

Сенатор зазначив, що Вороненков виступав проти режиму Путіна та його незаконного вторгнення в Україну. Він також надавав допомогу прокуратурі у справі про держзраду екс-президента України і "маріонетки Путіна Віктора Януковича".

"На жаль, Денис Вороненков став ще однією людиною, яка, як і Сергій Магнітський та Борис Нємцов, заплатила життям за те, що говорила правду в путінській Росії", - заявив Маккейн.

Нагадаємо, що 23 березня зранку на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Дістав поранення ще й охоронець, який зміг сильно поранити кілера. На місці злочину вилучили пістолет і 20 гільз.

У лютому Вороненков дав слідству у справі екс-президента Віктора Януковича "цінні свідчення", які, проте, засекречені прокуратурою.

Адвокат Микола Горохов, який представляє інтереси матері Сергія Магнітського і оголошеного в розшук голови Hermitage Capital Вільяма Браудера, випав з п'ятого поверху в Новій Москві. За словами юристів фонду Hermitage Capital, Горохов зараз перебуває в Боткінській лікарні у вкрай важкому стані.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme