Лукашенко попередив "відморозків", що не допустить "українського сценарію"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про спроби дестабілізації ситуації в країні "за українським сценарієм"

Про це він заявив, коментуючи спроби дестабілізувати ситуацію в країні, повідомляє Depo.ua з посиланням на видання "БЕЛТА".

"Комусь хочеться підірвати обстановку, і вони використовують наших відморозків. Дійшли до того, що, як партизани, ями копали і ховали. Ховають зброю, арматуру, сокири, ножі, гранати та інше... Сверблять у когось руки. Але є якийсь бар'єр, який ніхто не повинен переступити, порушуючи закон і Конституцію. І якщо влада цього не побачить, тоді це буде ланцюгова реакція, її дуже важко зупинити, тому що будуть втягнутими мільйони людей", - сказав білоруський лідер.

Він попередив, що не допустить виникнення конфліктної ситуації за українським варіантом. "Ситуація українська в Білорусі не зі мною. Не можу допустити, щоб у Білорусі повторився український варіант", - сказав Лукашенко.

Нагадаємо, 21 березня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про затримання бойовиків, які начебто тренувались в таборах на території України і готували провокації в Білорусі.

23 березня президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Лукашенком, щоб обговорити ситуацію на Донбасі і роль Мінська у врегулюванні конфлікту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme