Ердоган пообіцяв і надалі називати європейців нацистами

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що буде називати європейські країни нацистами доки вони називають його диктатором

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Hurriyet daily news.

"У вас є свобода називати Ердогана диктатором, але у Ердогана є свобода називати вас фашистами або нацистами. Без образ, але я буду використовувати ці поняття до тих пір, поки вони називатимуть Ердогана диктатором" - сказав він.

Крім того, президент Туреччини також пояснив свої "нацистські" зауваження щодо Нідерландів і Німеччини.

"Якщо я критикую Німеччину, я називаю речі своїми іменами. Якщо я говорю про це, використовуючи нацистське порівняння, я вживаю його у правильному значенні. Те ж саме стосується Нідерландів. Ви не пускаєте нашого міністра в консульство, ви спускаєте своїх собак на людей… Де міжнародне право? А потім вони стурбовані, коли ми говоримо про нацизм" - заявив Ердоган.

Нагадаємо, напередодні президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що ЄС розпочав "хрестовий похід" проти ісламу. Так він відреагував на рішення Європейського суду в Люксембурзі від 14 березня, який дозволив роботодавцям забороняти співробітницям-мусульманкам носити на робочому місці хіджаб.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme