UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Через підрив військових складів в Балаклії запоріжцям нагадали, як уникнути терористичної загрози

Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області вчергове розповсюдило пам'ятку про поводження з підозрілими предметами та просить дослухатися до порад

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

Запоріжцям радять не залишати без уваги факт виявлення підозрілого предмету, а негайно повідомляти про це. Звертати увагу на залишені без нагляду власників у громадських місцях валізи, пакунки, коробки та інші предмети, поштові відправлення без адреси відправника, або з невідомим вмістом, предмети, схожі на бойові припаси, учбово-імітаційні, сигнальні, освітлювальні, піротехнічні вироби чи їх елементи, пакунки чи предмети, від яких чутно звуки годинникового механізму, запах бензину, газу, розчиннику, паливно-мастильних, хімічних матеріалів або виходить дим. А головне - в жодному разі не чіпати знахідку.

Також УСБУ в Запорізькій області нагадали, що в них працює телефонна лінія для спільної з громадськістю боротьби зі злочинністю. Цілодобово за номером 764-46-58 або 225-25-38, на засадах довіри, громадяни можуть повідомити в регіональне управління СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.

Інформацію про терористичну загрозу можна повідомити також за телефонами гарячої лінії "102".

Нагадаємо, найбільші в Україні склади боєприпасів у Балаклії Харківської області почали вибухати 23 березня вночі. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що причиною вибухів стала диверсія.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme