Адвокат спростував "воскресіння" кілера Вороненкова

Адвокат з Дніпропетровська Олена Кречетникова заявляє, що журналісти перекрутили її коментарі і вона ніколи не писала про кілера екс-депутата Держдуми Вороненкова - Павла Паршова

Про це Кречетникова повідомила в коментарі "Українській правді", повідомляє Depo.ua.

"Я ніколи не писала, що мова йде про Павла Паршова. Я говорила про іншу людину, яку вчора атакували журналісти. Але він не Павло Паршов. Йому писали ще до того, як було названо ім'я Павла Паршова", - сказала вона.

"Він (підзахисний Кречетникової - ред.) мав горе в один і той же час і по тій самій справі бути оголошеним в розшук", - сказала адвокат.

Вона додала, що сама ніколи не бачила Паршова.

Зазначимо ЗМІ в п'ятницю поширили коментар Кречетникової, з якого зробили висновок, що Паршов живий.

"Про завербованого не знаю. Про кілера теж нічого не знаю. А той, хто був оголошений в розшук по Дніпру в 2012 по 205, 209 (статей - ред.), Подзвонив вчора і сказав, що його чомусь через "ВКонтакте" атакує штук 8 журналістів. у тому числі з Росії. Що відбувається, він не розуміє. Поки він їхав, я з'ясувала в наших ЗМІ, що він кілер, і що він уже помер. Коли приїхав здивувався ", - cказала вона.

Нагадаємо, що 23 березня зранку на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Дістав поранення ще й охоронець, який зміг сильно поранити кілера. На місці злочину вилучили пістолет і 20 гільз.

У лютому Вороненков дав слідству у справі екс-президента Віктора Януковича "цінні свідчення", які, проте, засекречені прокуратурою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme