Житомиряни вийшли на мітинг проти будівництва багатоповерхівки

Жителі міста збирають підписи під петицією-протестом на сайті міської ради

Житомиряни вийшли на мітинг проти будівн…

Учора, 22 березня, ввечері у Житомирі місцеві жителі вийшли на протест проти будівництва багатоповерхівки за адресою проїзд Тутковського, 10.

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Фейсбук-сторінку помічниці народного депутата Юліі Чепюк.

"Мешканці кількох будинків на проїзді Тутковського протестують проти будівництва багатоповерхівки у їхньому дворі. 12-поверховий будинок хочуть звести на площі 0,115 га. Люди викликали поліцію. До речі, жителі збирають підписи на сайті міської ради //petitions.zt-rada.gov.ua/list/view/724. 14 березня за адресою проїзд Тутковського, 10 почався будуватися паркан для того, як стало відомо раніше, щоб побудувати однопідїздний будинок з 12 поверхами. Ні якої інформації підрядник не надав, та самий підрядник невідомо хто. Той шматочок землі взагалі не придатний для будівництва (//prntscr.com/elo3se). Будинок будується на комунікаціях, які вони хочуть перенести за ДЕСЯТЬ ДНІВ і вже в кінці березня залити фундамент", - пише Чепюк.

"Хочу звернути вашу увагу на те, що будівництво знаходиться в 10-15 метрах від дитячого садочка, а поблизу ще 24 ліцей і ще один садок. В перші же дні один із людей, які причетні до не законного будівництва, почав погрожувати розправою діду, який був невдоволений незаконним діям будівельників. Хочу ще раз підкреслити, що ніякої інформації на рахунок початку будівництва не було надано, хоча, згідно з Конституцією України "Про планування та забудову"(18 ст.) це порушення! Зараз територія огороджена парканом. Дозволи на початок будівництво були видані шляхом корупції і ми не повинні зачиняти на це очі. Прошу всіх звернути до цього увагу і не надати будівництву просунутись далі чим воно є", - йдеться далі у дописі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme