Житомирська прокуратура взялася за екс-держслужбовців, які не подали декларації

Три посадові особи начальницького складу пожежно-рятувальних частин цього управління ДСНС звільнилися у січні 2017 року із займаних посад і не подали декларації

Житомирська прокуратура взялася за екс-д…

Прокуратура Житомирщини розпочала розслідування фактів умисного неподання екс-посадовцями органу державної влади електронних декларацій про доходи. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Житомирської області.

Три посадові особи начальницького складу пожежно-рятувальних частин цього управління ДСНС звільнилися у січні 2017 року із займаних посад. Однак, у порушення вимог ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", умисно не подали на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції електронні декларації.

За фактами порушення антикорупційного закону, Коростишівською місцевою прокуратурою зареєстровано три кримінальні провадження. За таке порушення передбачено штраф від двох тисяч п'ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme