UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатські лісівники кажуть, що водії фур перетворили ліс на смітник

Лісівники мають право застосовувати адміністративні штрафи за засмічення

Закарпатські лісівники кажуть, що водії…

Про це Depo.Закарпаття повідомили у прес-службі обласного управління лісового господарства.

Тепер, коли на кордоні зі Словацькою Республікою біля лісу стоять фури, залишається маса сміття на узбіччі дороги та в лісі. Саме через це лісівники Ужгородського державного лісового господарства чистять узбіччя міжнародної дороги та лісу від побутових відходів.

"Зараз на ліс біля траси вже моторошно дивитись, а що буде через тиждень?! От ми і вирішили почекати, а тоді все вичистити. Наперед знаємо, що після наступної черги вантажівок сміття знову з'явиться. І це проблема, яку, на мою думку, потрібно вирішувати за допомогою правоохоронних органів. Якщо лісівники спільно з правоохоронцями притягнуть до відповідальності декількох недобросовісних водіїв, думаю іншим відпаде бажання засмічувати обочини та ліс", - розповів директор ДП "Ужгородське ЛГ"" Василь Кий.

Лісівники мають право застосовувати адміністративні штрафи за засмічення, пошкодження трав'яного покриву, зламане чи пошкоджене дерево, розведення вогню в лісі тощо. Розмір штрафу, до прикладу, за засмічення лісів становить від 425 до 850 гривень. Інша справа, що в лісі люди відмовляються показати документи, які засвідчують особу, а без них не можна скласти протокол про адміністративне правопорушення.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme