Юрій Іванющенко не має відношення до компанії "Укррослізинг", - адвокати

Підприємець Юрій Іванющенко не має відношення до компанії "Укррослізинг"

Про це йдеться в заяви його адвокатів, передає Depo.ua із посиланням на "РБК-Україна".

За словами адвокатів бізнесмена, подібні заяви - це продовження спланованої PR-кампанії проти Юрія Іванющенка.

"Іванющенко не має відношення ні до компанії "Укррослізинг", яка заявляє про заборгованість "Київського метрополітену" за оренду 100 вагонів в розмірі 3,3 млрд грн, ні до судового позову, в результаті якого рішенням суду виявилися заблоковані ряд рахунків столичного комунального підприємства. На жаль, ми спостерігаємо продовження PR-кампанії проти нашого клієнта. Вона триває вже не один рік і її мета - дискредитувати Іванющенка в ЗМІ, створивши йому максимально негативний образ", - заявив Євген Глазков, адвокат Іванющенка.

Як відомо, в держреєстрі юросіб засновником ТОВ "Укррослізинг" вказана кіпрська Ukrrosleasing Cyprus Limited, а бенефіціаром - кіпріот Вракас Стіліанос.

"Заяви про нібито причетність Іванющенка до "Укррослізинг" з'являються не вперше, однак, як і раніше, в пресі не було надано ніяких документальних підтверджень, а в своїх матеріалах багато спираються виключно на голослівні твердження і власні домисли.

Щоб вплинути на наклепників, а також для захисту честі та ділової репутації нашого клієнта, ми змушені будемо звертатися до суду. Суди вже неодноразово давали правову оцінку наклепницьким заявам на адресу Юрія Іванющенка, виносячи рішення на його користь", - додав Юрій Колесников, ще один адвокат підприємця.

Нагадаємо, раніше Європейський Союз повністю реабілітував бізнесмена Юрія Іванющенка, знявши з нього всі санкції, які були введені в 2014 році.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme