Вороненков в останньому інтерв'ю припустив, що його вб'ють, "як Бандеру"

Убитий сьогодні в центрі Києва екс-депутат Держдуми Росії від КПРФ Денис Вороненков в інтерв'ю, яке вийшло сьогодні ж, його вбити "як Бандеру"

Вороненков "ГОРДОНу" розповів, як став громадянином України, що йому загрожувало, якби він не проголосував за "приєднання" Криму до Росії; як втік від ФСБ, яке за ним "сім років стежило", і чому Володимир Путін, "живий або мертвий", залишиться президентом до 2024 року, передає Depo.ua.

На запитання журналіста, хто з ганарнтував йому безпеку в Україні, екс-депутат Держдуми, відповів, що гарантій бути не може, бо незрозуміло "хто і як може мене зараз підставити".

"Мені не потрібні ніякі гарантії. В Україні, на відміну від інших країн пострадянського простору, працюють демократичні закони. Як не дивно, головним моїм гарантом був закон. Хоча на російських центральних телеканалах вже щосили кричать: мовляв, потрібно обміняти Вороненкова на Сущенка, а якщо не вийде - вбити, як Бандеру. Люди в Росії збожеволіли, вони не здорові", - пророчо сказав Вороненов.

Нагадаємо, що сьогодні зранку на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", убили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Дістав поранення ще один чоловік. Так, він дав слідству у справі екс-президента Віктора Януковича "цінні свідчення", які, проте, засекречені прокуратурою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme