Волонтер розповів, з чого могли обстріляти військові склади в Балаклії

Військовий склад Міністерства оборони у місті Балаклія Харківської області міг бути обстріляний з ПКР (протитанкова керована ракета)

Як передає Depo.Харків, про це на своїй сторінці в "Фейсбук" повідомив волонтер Роман Донік.

"З приводу Балаклії. У нас три роки війна. Справжня війна. Це не просто десь там, далеко, якісь окопи, які до нас не мають ніякого відношення. Це війна, яка кожен день може прийти в будь-який з наших будинків. Матіос заявив, що швидше за все диверсія. По всій видимості так і є. Одна з версій - ПКР (до 4 км прицільна дальність)", - написав він.

"Чому не почистили, чому не змогли охороняти, чому взагалі допустили? Ось так. Це війна. І не обов'язково це ДРГ. І не обов'язково прийшли з боку вороги. Це може бути, хто завгодно. Тому що ми зараз воюємо з віроломним і підлим сусідом, який знищує нашу націю понад 500 років", - додав Донік.

Довідка Depo.Харків. У Харківській області сьогодні, 23 березня, о 2:46 внаслідок диверсії на декількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння (танкові та артилерійські снаряди 125 та 152мм) поблизу міста Балаклія у Харківській області стався вибух (виникла пожежа), що спричинив детонацію боєприпасів. Загальна площа арсеналу - 368 га та 138 тисяч тонн боєприпасів. Від місця детонації шляхом встановлення блокування організовано умовний семи кілометровий кордон зони небезпеки розльоту боєприпасів.

Організовано евакуацію місцевого населення.

Читайте також: На Харківщині підірвані склади боєприпасів (ХРОНІКА)

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme