UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вибухи в Балаклії та вбивство Вороненкова: Що пишуть запоріжці в соцмережах

Київське вбивство російського екс-депутата Вороненкова та вибухи на складах боєприпасів на Харківщині стали для українців головними темами дня

Вибухи в Балаклії та вбивство Вороненков…

Запоріжці не обійшли ці події увагою. Їхня реакція варіюється від іронії до занепокоєння обороноздатністю країни. Портал Depo.Запоріжжя зібрав найбільш влучні дописи місцевих блогерів у "Фейсбуці".

Нагадаємо, що У Харківській області стався вибух на складі боєприпасів. Через вибухи навідбувається евакуація населення, деякі люди виїжджають із прилеглих районів самостійно. Поліція вже закрила в'їзд в місто, звідки лунали вибухи. На Харківщині заборонили польоти в зоні вибухів. В уряді не можуть поки що оцінити розмір збитків, завданих Балаклії та Харківській області із-за вибухів. В Міноборони озвучили версії вибухів на складі боєприпасів. Внаслідок вибухів на складах ніхто не загинув, постраждала жінка. В результаті пожежі на складах до Балаклії припинили газопостачання.

Сьогодні зранку на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Дістав поранення ще й охоронець, який зміг сильно поранити кілера. На місці злочину вилучили пістолет і 20 гільз.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme