UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В столиці США метро починає економити

Метро Вашингтона з 1 липня 2017 року підвищує плату за проїзд і одночасно скорочує кількість поїздів на лініях для економії коштів

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Washington Post.

За даними газети, проїзд в години-пік (з 7 до 9 і з 15 до 19 годин) подорожчає на 10 центів. Мінімальна вартість поїздки складе $ 2,25 (вартість проїзду визначається відстанню поїздки). Проїзд в інші години збільшиться на 25 центів (мінімальна вартість буде $ 2).

Крім того, зменшиться кількість поїздів на п'яти з шести гілок. Інтервали руху збільшаться до восьми хвилин (в центрі вони будуть менше).

"Бюджет жорсткої економії спрямований на зниження очікуваного дефіциту в $ 290 млн в майбутньому фінансовому році", - пише видання.

Нагадаємо, що метро Вашингтона, яке обслуговує жителів столиці США, а також сусідніх штатів Меріленд і Віргінія, є другим в країні після нью-йоркської підземки по протяжності (188 кілометрів) і пасажиропотоком (261 мільйон чоловік в 2015 році). Однак в останні роки пасажиропотік в столичному метро знижується, що є однією з причин введення заходів економії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme