В окупований Крим запропонували їздити за правилами, які діють в зоні АТО

З'явилася пропозиція поширити на в'їзд в окупований Крим такий же порядок, який встановлений в зоні АТО для перетину лінії розмежування сторін

В окупований Крим запропонували їздити з…

З пропозицією виступив керівник Інформаційного центру спротиву Дмитро Тимчук, пoвідoмляє Depo.Кропивницький.

Зокрема, Тимчук наголосив, що запровадити нові правила в'їзду на окупований півострів бажано якомога швидше, до початку курортного сезону.

"Всі формальні підстави для цього є, оскільки для Криму нашими спецслужбами встановлений точно такий же рівень терористичної загрози, як і для ОРДЛО", - зазнчив Тимчук.

Свою пропозицію він обґрунтував тим, що координатор знешкодженої нещодавно СБУ російської диверсійної мережі отримувала інструкції і проходила підготовку в тренувальному таборі ГРУ ЗС Російської Федерації на території Криму.

"Перетин кордону з окупованою територією, яку тотально контролюють російські спецслужби, абсолютно вільний. У курортний сезон потік людей до Криму виростає вдвічі. При цьому можливості силовиків фільтрувати цей потік дуже обмежені, в першу чергу, через відсутність відповідних правових рішень", - написав Тимчук у своєму "Фейсбуці".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Крим

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme