UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці за два роки збудують новий корпус лікарні швидкої допомоги

Нове відділення екстреної медицини коштуватиме 42 мільйони гривень 

У Вінниці на базі лікарні швидкої допомоги збудують відділення екстреної медицини. Це буде новий триповерховий корпус, пристосований для порятунку людей. Його спорудження почнуть у 2017-му році, із посиланням на ТРК Віта повідомляє Depo.Вінниця.

"На першому поверсі буде відділення екстреної медичної допомоги. На першому поверсі буде протишоковий блок з діагностичною і лікувальною зоною, на другому - відділення інтенсивної терапії та анестезіології, на третьому – чотири сучасних ургентних операційних", - розповідає директор департаменту охорони здоров'я міської ради Олександр Шиш.

За добу до лікарні швидкої медичної допомоги звертаються більше сотні хворих. У найближчому майбутньому лікарня має стати центральної при формуванні вінницького госпітального округу, відтак, кількість пацієнтів зросте іще більше, відтак, будівництво нового корпусу стало необхідністю.

Побудувати нове відділення планують за два роки. Коштуватиме будівництво 42 мільйони гривень, порахували у міській раді. За словами Галини Якубович, заступника міського голови, з міського бюджету виділили 12 мільйонів гривень на початок будівництва, в подальшому також сподіваються на субвенції з державного бюджету.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme