UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці Google навчатиме держслужбовців та педагогів користуватись своїми сервісами

Семінари "Тиждень Google" пройдуть наприкінці березня у вінницькому політесі  

У Вінниці Google навчатиме держслужбовці…

Представники компанії Google проведуть низку семінарів та тренінгів для викладачів і державних службовців міста й області. Про це із посиланням на "Вежу" інформує Depo.Вінниця.

"Тиждень Google" триватиме з 28 по 31 березня. Головна тема – "Цифрові технології в роботі державних установ, органів місцевого самоврядування та освіти". Семінари розраховані на держслужбовців та викладачів Вінницької області, які хочуть отримати теоретичні знання та практичні навички роботи із сучасними інформаційними технологіями.

програму семінарів буде поділено на дві частини – 28 березня відбудеться науково-практичний семінар "Цифрові технології в роботі державних установ та органів місцевого самоврядування", на який запрошують викладачів та держслужбовців.

Протягом 29-31 березня – тренінг для освітян Вінницької області. Під час заходу педагоги дізнаються про різні служби та ресурси Google, що вони можуть використовувати у професійній діяльності, та отримати практичні навички користування цими ресурсами. Зокрема, йдеться про інструменти Google Contacts, Google Drive, Google Документи, Google Таблиці, Google Форми, Hangouts, відеоредактор YouTube, Google Sites, Google Calendar.

Для участі потрібно зареєструватися, заповнивши анкету до 23 березня. Усі заходи відбуватимуться у приміщенні Вінницького національного технічного університету (вул. Хмельницьке шосе, 95).

Спікерами "Тижня Google" будуть картограф та місцевий експерт Google Map Maker Ukraine Олег Костюкевич, старший викладач кафедри відкритих освітніх систем та ІКТ Університету менеджменту освіти НАПН України Наталія Гущина та методист науково-методичного центру Білоцерківської міської ради, тьютор дистанційного курсу "Сервіси Google" Антоніна Букач.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme