UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Слов'янську підлітки порізали себе через байдужість батьків та конфлікти

У Слов'янську 15-річна дівчинка і 14-річний хлопець порізали себе через конфлікти з батьками та їх байдужість

Як повідомляє поліція Слов'янська, порізи у дітей виявили медики, передає Depo.Донбас.

Як з'ясувалося, 15 – річна дівчина таким чином переживала скандали батьків, а в іншому випадку 14 – річний хлопець намагався привернути до себе увагу дорослих.

З різницею у два дні до співробітників ювенальної превенції звернулися вчителі з двох місцевих навчальних закладів і повідомили про виявлені у підлітків тілесні ушкодження. Діти, таким чином, боролися зі своїми душевними переживаннями.

"15 – річна дівчина під час скандалів батьків зачинялася у себе в кімнаті, брала цвях і дряпала передпліччя. Дитина розповіла поліцейським, що в такі моменти вона не відчуває радості і не бачить сенсу в майбутньому. А 14 – літній хлопець, розповів, що у нього "немає міста" в родині, на нього ніхто не звертає уваги, батьки постійно працюють", - йдеться у повідомленні.

"Підлітковий характер має свої особливості. Все, що відбувається у цьму віці, діти сприймають гостро: проблеми у школі, з батьками або однолітками. Їм здається, якщо теперішнє не приносить радості, то таким буде і їх майбутнє", - говорить психолог Слов'янського відділу поліції Олеся Мурадова.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme