У Садового не хочуть самостійно спілкуватись із мешканцями Миколаївського району

Скоординувати роботу цієї групи експертів має Іван Рудницький, якого призначили позаштатним радником міського голови Львова

Фахівці міської ради Львова, обласної державної адміністрації, спільно з депутатами та активними мешканцями мають виїхати в село Добряни та провести зустріч щодо можливого використання земельної ділянки біля села для розміщення об'єктів поводження з ТПВ. Таке доручення сьогодні на сесії міської ради Львова озвучив Андрій Садовий. Про це пише Depo.Львів.

Скоординувати роботу цієї групи експертів має Іван Рудницький, якого призначили позаштатним радником міського голови Львова.

"Перше питання, яке нам треба буде взяти в роботу – ми отримали лист-звернення від обласної адміністрації щодо земельної ділянки біля села Добряни. Треба взяти фахівців від міста, від області, щоб були представники земельних ресурсів області, з обласної екології, когось з департаменту ЖКГ, невідкладно виїхати туди, поспілкуватись з громадою і з'ясувати, чи та ділянка можлива, щоб ми почали по ній активну роботу. Треба просто активно працювати з громадами", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА наголосив, що область передала місту нову земельну ділянку ще 15 березня.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme