У Полтаві депутатські комісії не підтримали кандидатуру нового заступника мера з питань ЖКГ

У результаті голосування за кандидатуру Андрія Ляміна проголосували шість депутатів, проти – один, утрималися – п'ятеро

У Полтаві депутатські комісії не підтрим…

23 березня на засідання комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту, розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму відбулося голосування щодо кандидатури Андрія Ляміна на посаду заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства (ЖКГ), повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Трибуну.

У результаті голосування кандидатуру Ляміна не підтримали. Голоси розподілилися так: за – шість, проти – один, утрималися – п'ятеро.

Також проти Ляміна на посаді заступника міського голови з питань ЖКГ проголосували і на засіданні комісії з питань місцевого самоврядування, законності, правопорядку, інформаційної політики, Регламенту, депутатської етики та антикорупційної політики.

Нагадаємо, що заступник мера з питань ЖКГ Олексій Чепурко написав заяву про звільнення з посади, чим спровокував розпад широкої коаліції депутатських фракцій у Полтавській міськраді.

14 березня очільник партії "Рідне місто" в Полтаві Олександр Удовіченко зробив заяву, що вони відкликають всіх представників партії з органів виконавчої влади і припиняють співпрацю з партією мера "Совість України" та БПП "Солідарність".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme