У мережі луганські партизани взяли відповідальність за підрив електроопор в "ЛНР"

Луганські партизани знеструмили завод на окупованій території Луганщини і попередили про "відповідні диверсії на Росії"

Як повідомляє Depo.Донбас, інформацію про це оприлюднили на сторінці "Луганщина Україна" у Facebook, в такий спосіб передавши "привіт" оккупантам.

"Ок 15:00 22 березня в районі міста Лутугине наша група "поклала" ЛЕП, що живить Лутугинський завод прокатних валків. Це одне з багатьох підприємств Луганщини, яке використовується російськими окупантами для ремонту бронетехніки. Вже сьогодні, 23 березня, речники ЛНР заявили, що "..руйнування опори не вплинуло на забезпечення електрикою населення". Це дуже добре! Оскільки нашою метою було знеструмити розкрадений окупантами завод, який використовується тепер зовсім не в мирних цілях", - йдеться у повідомленні.

"МНС ЛНР" вранці 23 березня підтвердило інформацію про підрив електроопори, зазначивши, що енергопостаання для місцевих жителів не переивалося.

"22 березня о 17.15 в смт Челюскінець Лутугинського району по вулиці Куйбишева внаслідок підриву невстановленого вибухового пристрою зруйнована залізобетонна опора № 130 ПЛ-110 кВ" Підстанція Ленінська - Підстанція Луганська. Енергопостачання населених пунктів ЛНР не порушено ", - сказано в повідомленні.

Луганські партизани у своєму повідомленні також зазначили, що готові влаштувати подібні диверсії і на території Росії.

"Росіяни, ми попереджаємо, що через смертельні ігри ваших спецслужбистів наша війна може стати вашою!", - йдеться у заяві.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme