У "ЛНР" бойовики шість годин вели бій між собою: пошкоджено зв'язок, немає світла та води

Окупований Довжанський (Свердловський) район на Луганщині через розбірки бойовиків "ЛНР" залишився без світла, води та інтернет-зв'язку

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на групу "Інформаційний спротив".

Повідомляється, що зранку 22 березня в окупованому "ЛНР" Довжанську (Свердловську) і районі повністю був відсутній інтернет-зв'язок. Причиною оголосили порив магістрального кабелю між містами Краснодон і Луганськ і ремонтно-відновлювальні роботи завершилися того ж дня.

Однак того ж дня виникли проблеми і з водопостачанням.

"В результаті пориву центрального водоводу "Молодогвардійськ-Свердловськ", робота водоводу зупинена з 10:00 22.03.2017 року. Проводяться ремонтні роботи", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ніч проти 23 березня сталося аварійне відключення електроенергії в районі кв. 60 років СРСР, в результаті чого повністю пропав мобільний зв'язок операторів МТС і "Лугаком". Причини відключення електроенергії наразі невідомі.

Як зазнаяють у "ІС", про основні причини "поривів і поломок" у "ЛНР" знову промовчали. Але примітно, що всі "виходи з ладу" трапилися на одній лінії - Сорокіне (Краснодон)-Луганськ.

"Вони були викликані тим, що в цьому районі жителі спостерігали майже шестигодинний бій. Хто з ким - незрозуміло. Але всі знають, що в цьому районі знаходяться танкові полігони, контрабандні стежки. Цілком ймовірно, що це був не бій, а "вогнева підготовка" бойовиків або розбірки контрабандистів. Але бахало так, що в містах почалася паніка: "наступ ЗСУ", -зазначають у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, на Луганщині диверсійно-розвідувальна група бойовиків "ЛНР" підірвала міст, який сполучає Золоте-4 та Золоте-5.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme