У Кабміні вирішили призвати навесні більше 14 тисяч строковиків

Кабінет міністрів України затвердив чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу в квітні-травні 2017 року у кількості 14 тис. 135 осіб

Як передає Depo.Донбас з посиланням на сайт Кабміну, на ці цілі виділено 46,5 млн грн.

Згідно з розпорядженням Кабміну №185 від 22 березня, із загального числа призовників 9 тис. 135 осіб будуть спрямовані в Збройні сили України, 4,2 тис. - В Національну гвардію і ще 800 - до Державної спеціальної служби транспорту.

На проведення весняного призову Кабмін виділив 46,55 млн грн, з яких 30 млн грн - на проведення призов до ЗСУ, 13,8 млн грн - в гвардію і 2,6 млн грн - до Держспецтрансслужби.

"Обсяг видатків на одного призовника становить 3 тис. 293,13 грн, з них: 3,2 тис. грн - для виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу; 93,13 грн - для підготовки та проведення призову на строкову військову службу (без урахування коштів на харчування та перевезення громадян України, призваних на строкову військову службу, із збірних пунктів обласних, Київського міського військових комісаріатів до місця служби)",- йдеться у повідомленні.

Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Держспецтрансслужбі доручено перерахувати до 5 квітня кошти на рахунки обласних, Київського міськвійськкомату, а МВС і Держспецтрансслужбі - перерахувати до 5 квітня кошти Міноборони за перевезення та харчування громадян України, призваних на строкову службу в гвардію і Госспецтрансслужбу, в сумі 1 млн 737 тис. 036 грн і 330 тис. 864 грн, відповідно.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme