UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові підготували притулок для евакуйованих з Балаклії: Адреси

У Харкові готові прийняти людей, евакуйованих з Балаклійського району

Як передає Depo.Харків за інформацією прес-служби Харківської міськради, про це повідомив перший заступник міського голови Ігор Терехов.

Люди, які покинули місце свого постійного проживання в Балаклії і найближчих селах, можуть розміститися в модульному містечку (пр. Льва Ландау, 27г), де є 70 вільних місць. Крім того, там зараз розгортається додатковий модуль на 40 осіб.

У Харківському міському центрі реінтеграції безпритульних громадян (вул. Миру, 102) готові прийняти 10 чоловіків і 10 жінок.

У Харківському міському центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю "Промінь" (пр. Перемоги, 77а) можуть тимчасово розселити 3 сім'ї з 4 осіб.

КП "Харківводоканал" також готове надати місця для 400 осіб в дитячих таборах відпочинку "Факел" (Помірки, 27) і "Ромашка" (селище Васищеве), на базі відпочинку "Аква" (селище Старий Салтів, Вовчанський район).

У випадку нестачі місць для евакуйованих, ще 400 осіб готові розмістити в казармах Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (вул. Сумська, 77/79).

Для бажаючих тимчасово розселитися в Харкові діє єдина умова: у них повинна бути прописка з Балаклії або Балаклійського району. Також це можуть бути переміщені особи з Донбасу, які тимчасово проживають на території, де сталася надзвичайна подія.

Нагадаємо, що У Харківській області стався вибух на складі боєприпасів. Через вибухи навідбувається евакуація населення, деякі люди виїжджають із прилеглих районів самостійно. Поліція вже закрила в'їзд в місто, звідки лунали вибухи. На Харківщині заборонили польоти в зоні вибухів. В уряді не можуть поки що оцінити розмір збитків, завданих Балаклії та Харківській області із-за вибухів. В Міноборони озвучили версії вибухів на складі боєприпасів. Внаслідок вибухів на складах ніхто не загинув. В результаті пожежі на складах дло Балаклії припинили газопостачання.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme