UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Держкомтелерадіо оголосили прийом творів на здобуття премії ім. Франка

З 1 березня до 1 травня 2017 року триває прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

У Держкомтелерадіо оголосили прийом твор…

Держкомтелерадіо України оголосив прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Комітету.

Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка - 27 серпня.

Для участі у конкурсі потрібно подавати публіцистичні твори, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на розбудову державотворення та розвиток демократизації українського суспільства.

Приймаються твори, які були опубліковані у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення. На здобуття Премії можуть бути висунуті роботи як окремих осіб, так і творчих колективів у складі не більше п'яти осіб.

Звертаємо увагу, що відповідно до п.4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття премії з двома і більше творами.

На здобуття Премії, подаються: клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора, примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення, копія паспорта.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme