У Балаклію направлять ще три сотні військових

Кількість військовослужбовців Міністерства оборони України, задіяних в блокуванні території навколо пожежі на складах в Балаклії, збільшена

Як передає Depo.Харків за інформацією прес-служби Міноборони, відповідне рішення ухвалив голова відомства Степан Полторак.

Полторак ухвалив рішення про збільшення кількості особового складу, який задіяно у заходах з блокування небезпечної території, прилеглої до майданчиків з боєприпасами, на 300 військовослужбовців.

Рішення ухвалили у зв'язку з розширенням периметру блокування території навколо району пожежі до 10 кілометрів.

Нагадаємо, що У Харківській області стався вибух на складі боєприпасів. Через вибухи навідбувається евакуація населення, деякі люди виїжджають із прилеглих районів самостійно. Поліція вже закрила в'їзд в місто, звідки лунали вибухи. На Харківщині заборонили польоти в зоні вибухів. В уряді не можуть поки що оцінити розмір збитків, завданих Балаклії та Харківській області із-за вибухів. В Міноборони озвучили версії вибухів на складі боєприпасів. Внаслідок вибухів на складах ніхто не загинув. В результаті пожежі на складах дло Балаклії припинили газопостачання.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme