У Балаклії на Харківщині поліція готується ловити мародерів

Охорона громадського порядку на території Балаклійського району буде забезпечуватися цілодобово

Як передає Depo.Харків, про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написав начальник ГУ Національної поліції України в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

"З третьої години по тривозі піднято весь особовий склад харківської поліції. Вже зроблено розрахунок сил і засобів для забезпечення охорони громадського порядку на території Балаклійського району, що буде здійснюватися у цілодобовому режимі. Залучили для перекриття автомагістралей додаткові сили. Розставили блокпости, для несення служби залучили особовий склад сусідніх відділів поліції Ізюмського, Барвінківського та Чугуевского районів області. Патрульна поліція цілодобово контролюватиме ситуацію в місті, щоб уникнути фактів мародерства", - зазначив він.

Дмитрієв додав, що також наряди поліції виставлені біля об'єктів, де проведена евакуація –шкіл, дитячих садків, підприємств та ін.

"Під особливий контроль взято обліковий контингент. По місту працюють піші патрулі. Залучаємо до цієї роботи бійців Нацгвардії. Силами поліції також забезпечено супроводження автобусів з евакуйованими громадянами", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Харківській області внаслідок диверсії сталося займання складів боєприпасів під Балаклією.

У Міноборони України називають дві версії підриву. СБУ відкрила справу за статтею "диверсія".

Організовано евакуацію місцевого населення.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme