UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У поліції розповіли, як дотримуються заборони на перевезення вантажів на Донбасі (ФОТО)

Заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян відвідав зону АТО, щоб проконтролювати, чи діє заборона на перевезення через лінію розмежування забороненого вантажу

Як передає Depo.Донбас, про це повідомила речник ГУ МВС у Донецькій області Наталя Шиман на своїй сторінці у Facebook.

За даними заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, у Донецькій області для попередження незаконного перевезення вантажу через лінію розмежування створено систему контролю - 21 стаціонарний блокпост, 4 КПВВ, 17 мобільних блокпостів, на яких цілодобово несуть службу 570 співробітників поліції Донецької області та 250 поліцейських інших областей.

"На сьогодні пропускається тільки особистий вантаж та міжнародна гуманітарна допомога, пропуск іншого вантажу не здійснюється", - зазначив перший заступник начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби Юрій Філіпчук.

Повідомляється, що для забезпечення контролю щодо законності перевезення вантажу на окуповану територію створено 6 міжвідомчих мобільних груп, до складу яких входять співробітники Нацполіції, Нацгвардії та Державної фіскальної служби, а також 10 додаткових спільних блокпостів. Мобільні групи працюють цілодобово за маршрутами, визначеними керівництвом АТО.

"Організовано роботу на 5 дорожніх та 4 залізничних коридорах, крім того – у 28 районах патрулювання. Зокрема, на Донеччині - це напрямок Бахмут, Костянтинівка-ст. Фенольна", - повідомив Філіпчук.

Зазначається, що у заходах задіяні співробітники Національної поліції в Донецькій області та працівники поліції інших областей України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, а також Державної фіскальної служби України за участю Служби безпеки України.

"Координацію дій сил та засобів здійснює штаб Антитерористичної операції. Представники штабу АТО повідомили, що наразі перекрито усі шляхи по всій лінії розмежування від Станиці Луганської до Маріуполя. Додатково взяті під контроль дороги поза межами основних транспортних коридорів, які ведуть до контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Рада національної безпеки і оборони України 15 березня 2017 року схвалила рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme