UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Столичний держвиконавець погорів на хабарі у $ 2 тисячі

Державного виконавцю відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Києві затримали за хабар у 2 тисячі доларів

Зловмисника спіймали увечері 22 березня, а 23 березня йому оголосили про підозру, повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"Державний службовець вимагав вказані кошти від громадянки за закриття виконавчих проваджень про примусове виселення її з квартири будинку, розташованого на вулиці А.Ахматової. За домовленістю 2 тисячі доларів громадянка мала передати довіреній особі державного виконавця в одному зі спальних районів столиці", - йдеться в повідомленні.

Службовця, який перебував неподалік від місця вчинення злочину у власному автомобілі, затримали безпосередньо після передачі неправомірної вигоди.

Посадовцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Наразі готуються клопотання про застосування відносно службовця запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також відсторонення останнього від займаної посади.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme