Степаненко: Як нейтралізувати Модріча? Ми проводили спеціальні заняття

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко на передматчевій прес-конференції відповів на питання журналістів

Про це повідомляє Depo.Сектор.

- Як збираєтеся нейтралізувати Модріча?

- Для цього ми проводили спеціальні тактичні заняття, готувалися. У хорватів футболісти світового рівня. Не тільки Модріч, але і Ракітіч. Якщо давати їм постійно контролювати м'яч, то будуть великі проблеми. Важливо, щоб вся команда виконувала установки, які дають нам, щоб правильно перекривати зони.

- Вам подобаються матчі проти сильних суперників? У чемпіонаті зазвичай вам доводиться зламувати оборону суперника, а матчі у с Хорватією все буде навпаки.

- У матчі такого високого рівня на міжнародній арені для будь-якого футболіста - це велика відповідальність. Кожен гравець мріє про таких матчах. Неважливо, є матчі клубними або на рівні збірних. Саме в таких поєдинках ти можеш перевірити свій рівень на тлі футболістів світового класу.

- Помітно, що ви напружені. Позначається: відповідальність? Що потрібно зробити, щоб ви отримували більше задоволення від гри?

- Внутрішньо я спокійний. З цим у мене немає проблем. Тренерський склад пояснює нам, що хоче від нас бачити. Ми приїхали грати в футбол, а не, як пишуть всі, відбиватися або ставити автобуси. Щоб рости індивідуально і командно, потрібно вдосконалюватися і демонструвати свій стиль. Для цього ми провели мікрозбір. Кожен уболівальник відчуває, що ми приїхали за результатом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme