Шевченко розповів про травмованих в збірній перед матчем з хорватами

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко звернув увагу, що до поєдинку проти збірної Хорватії команда підходить без травмованих гравців

Про це повідомляє Depo.Сектор.

На початку збору тренувалися індивідуально захисник Микола Морозюк і хавбек Тарас Степаненко. Пропустив також два дні тренувань в загальній групі через хворобу півзахисник Руслан Малиновський. Проте, за словами наставника, кожен з гравців відновився і працює в загальній групі.

"Малиновський на останніх тренуваннях працював без обмежень. Пару днів Руслан пропустив через температуру. Однак у вівторок вже тренувався з усіма - як і в середу з ранку, перед виїздом з нашого австрійського табору в Загреб. Теж саме стосується і Миколи Морозюка та Тараса Степаненко - вони теж в загальній групі "- сказав Андрій Шевченко.

Наостанок головний тренер збірної України підкреслив, що перед зустріччю проти Хорватії не відсівав нікого з гравців, які поїхали з командою на збір. Нагадаємо, що в Австрію Шевченко взяв 27 футболістів, хоча для заявки на матч в Загребі буде потрібно всього 23.

"Ми не відсівали нікого з гравців, яких брали на австрійський збір. Приїхали всі, а хто не потрапить в результаті в протокол - буде дивитися матч з трибуни "Максиміра".

Поєдинок Хорватія - Україна відбудеться завтра, 24 березня, в Загребі в рамках 5-го туру відбіркового циклу на ЧС з футболу 2018 року. Після 4-х турів лідерами групи I йдуть хорвати, маючи в активі 10 очок. У команди Андрія Шевченка, в чергу свою 8 очок і 2-й рядок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme