Шевченко: Головна проблема - відсутність ігрової практики в футболістів

Завершилася прес-конференція головного тренера збірної України Андрія Шевченка перед поєдинком проти Хорватії

Журналіст Depo.Сектор
Шевченко: Головна проблема - відсутність…

Depo.Сектор виокремив основні тези зі спілкування головного тренера з журналістами.

Про стан футболістів...

- У нас було кілька тренувальних днів з певними навантаженнями. Зараз у нас є можливість подивитися на стан гравців, і ми бачили на тренуваннях, з якою швидкістю і скільки метрів вони пробігають, як відновлюються. Функціонально команда готова до матчу. Ми бачимо по тренуваннях, що всі футболісти перебувають в хорошому фізичному стані. Все інше ми залишимо на завтрашню гру і подивимося, що вони нам покажуть.

Завдання на поєдинок...

- Завдання нашої команди - створити певний пресинг в комфортній для хорватів зоні. А для них комфортна зона - середина поля. Чим більше ми будемо їх пресингувати там, ставити в складну ситуацію, тим більше у нас буде шансів. Результат для нас дуже важливий. Потрібно домогтися позитивного для нас результату, але при цьому показуючи добротну гру. Я прошу у своїх футболістів це.

Про суперника...

- Хороша команда, тут багато висококласних і талановитих гравців. З часів ЄВРО-2016 вони втратили лише Даріо Срну, але тут великий вибір футболістів. І тут завжди було важко грати.

Про відсутність ігрової практики в футболістів...

- Ми подивилися на фізичний стан тих хлопців, які мають недостатню кількість ігрової практики, і побачив я, що вони готові зіграти. Можливо, якщо дуже правильно підійти до цього в психологічному плані, хтось із них може себе правильно підготувати на один матч. Ми сподіваємося на це. Я вірю в хлопців!

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme