Що українці та росіяни побажали вдові вбитого Вороненкова

Вдова вбитого сьогодні екс-депутата з Росії Дениса Вороненкова, оперна співачка Марія Максакова поки що не дала офійціних коментарів. Тим часом на її сторінці у "Фейсбуці" точаться справжні баталії між росіянами, українцями та тролями

Що українці та росіяни побажали вдові вб…

Оперна співачка, співробітниця Маріїнського театру Марія Максакова вже відвідала місце вбивства чоловіка Дениса Вороненкова, але коментарів ЗМІ давати не стала. На місці злочину втратила свідомість.

В соцмережах від неї поки що також жодних дописів. Тому всі бажаючі залишають коментарі під останнім дописом на іншу тему.

Першими прийшли тролі. Чесно кажучи, це гарчання і гавкання непросто читати психічно здоровій людині.

Потім підтягнулися і справжні живі громадяни сусідньої православної країни. Основний меседж їхніх дописів - так йому, перебіжчику, і треба.

Заради справедливості - були й ті з росіян, хто їй співчував, і навіть щиро (без "приползете назад скоро") пропонував повернутися на Росію, і українці, які відверто зловтішалися.

Разом із тим, більшість дописів від українців - це слова співчуття. Сумніви в тому, чи щирим патріотом України став Вороненков, які раніше в нього були висловлювання, чим ця родина могла бути корисною Україні - позаду. Українці співчувають вдові і матері дітей. Якщо не йдеться про відвертого ворога нашої країни, ми ще здатні на емпатію.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme