Радехівська міськрада відмовила у прийнятті зі Львова 300 тонн сміття

Це питання у порядок денний вніс міський голова відповідно до рішення Обласної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

22 березня на сесії Радехівської міської ради всі депутати одноголосно виступили проти прийняття 300 тонн львівського сміття. Про це пише Depo.Львів з посиланням на львівський "Укроп".

Це питання у порядок денний вніс міський голова відповідно до рішення Обласної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

"Цим рішенням міські ради зобов'язують укладати договори на прийняття львівського сміття до 23 березня. Контролюватимуть за виконанням цього рішення прокуратура і поліція", - розповів депутат Радехівської міської ради Павло Кудринський.

Саме Павло Кудринський виступив на сесії з пропозицією заборонити міському голові Радехова укладати будь-який договір щодо прийняття львівського сміття. Пропозицію укропівця підтримали одноголосно всі 19 депутатів міської ради, які були присутні на сесії.

"Це вже не перший раз пропонують Радехову прийняти львівське сміття. Перший раз ми поставилися з розумінням, і 27 січня прийняли 150 тонн сміття. Тоді я озвучив свою позицію і сказав, що обов'язково буде черговий раз. Тепер нам пропонують прийняти вдвічі більше сміття – аж 300 тонн. Однак наше Радехівське сміттєзвалище – невелике і не розраховане на таку велику кількість відходів. Окрім того, воно розташоване неподалік від міста і влітку, коли воно горить, то весь дим іде на Радехів. Це шкодить навколишньому середовищу, здоров'ю людей", - розповів Павло Кудринський.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme