Пономарьов про плани Кремля: Спочатку хотіли дискредитувати Вороненкова, а потім вбили

Російська влада спершу намагалася дискредитувати в Україні екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, а коли не вдалося – замовила його вбивство

Про це під час брифінгу заявив колишній депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов, передає Depo.ua.

"У січні був великий скандал. Тоді я казав, наскільки це цінна людина. Я тоді сказав, що ті, хто роздувають скандал, якраз є тими самими людьми із ФСБ, вони в тому самому колі інформацій6ного впливу. Хотіла дискредитувати. Хотіли показати, що він начебто крадій, дрібна людина, начебто від правосуддя тікав. Коли зрозуміли, що обманути не вдається, вдалися до останнього аргументу", - зазначив Пономарьов.

Нагадаємо, що сьогодні зранку на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Дістав поранення ще й охоронець, який зміг сильно поранити кілера. На місці злочину вилучили пістолет і 20 гільз.

У лютому Вороненков дав слідству у справі екс-президента Віктора Януковича "цінні свідчення", які, проте, засекречені прокуратурою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme