UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліція Закарпаття взялася розслідувати масове отруєння школярів

Для встановлення всіх обставин та винних осіб в поліції розпочато кримінальне провадження за фактом отруєння понад десятка дітей в с. Нижнє Селище

Поліція Закарпаття взялася розслідувати…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в поліції області.

Наразі громадськість та представники ЗМІ активно цікавляться у поліції ситуацією, яка склалася в с. Нижнє Селище Хустського району. Там в інфекційну лікарню з харчовим отруєнням потрапило 13 дітей: семеро віком 7 років, п'ятеро віком 10 років та одна дванадцятирічна дитина.

Слідчі Хустського відділу поліції вже розпочали за даним фактом кримінальне провадження - порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Поліцейські проводять огляди в приміщеннях школи, в якій навчалися потерпілі та спілкуються з ними та їхніми батьками і педагогами.

Винним загрожує штраф, арешт до шести місяців, або ж максимально – позбавлення волі строком до трьох років.

Нагадаємо, у середу й четвер, 22–23 березня, у Хустську райлікарню були доставлені 13 школярів та вагітна вчителька із загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Нижнє Селище. Попередній діагноз хворих – гастроентероколіт, однак скоріше за все діти й вагітна вчителька підхопили дизентерію через антисанітарію в школі.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme