На Росії придумали версію про те що Вороненкова "замовив" злодій в законі, "колишній" його дружини

В оточенні сім'ї Марії Максакова вважають, що до смерті її чоловіка - екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова - причетний колишній цивільний чоловік співачки - злодій в законі Володимир Тюрін

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Life.

За словами продюсера Володимира Сергєєва, який добре знайомий з сім'єю Максакової, Тюрін скористався зв'язками в кримінальному світі, щоб позбутися від Вороненкова і повернути Максакову на Росію, так як вона залишила в Санкт-Петербурзі їх спільних дітей: сина Іллю і доньку Людмилу.

"Ми тільки вчора удома обговорювали з близькими друзями Марії, що все це погано закінчиться, що або він її кине, або з ним щось зроблять. Я дуже добре знаю їх сімейство і думаю, що тут доклав руку її перший цивільний чоловік Володя Тюрін. Вона його позбавила спілкування з дітьми і назавжди поїхала. Вона вийшла заміж за великого шахрая, нікого не повідомивши, тим самим зрадила хороші відносини з колишнім чоловіком. З одним вона їде і бере дитину, а інших дітей вона кидає. Батьки Марії не можуть виховувати її дітей, батько хворий. Тюрін її дуже підтримував, фінансово в тому числі, він не міг з нею одружитися, тому що він кримінальний авторитет. А кримінальному авторитету досить натякнути, що та чи інша людина псує життя йому і його дітям", - розповів Володимир Сергєєв.

Нагадаємо, що сьогодні у центрі Києва застрелили екс-депутата Держдуми Вороненкова.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme