UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донеччині жорстокого убивцю-рецидивіста посадили довічно

Жителя Слов'янська, що на Донеччині, засудили до довічного ув'язнення за третє жорстоке навмисне убивство

Як передає Depo.Донбас з посиланням на прес-службу обласної прокуратури, 48-річний чоловік вже втретє здійснив навмисне вбивство.

Повідомляється, що злочин було скоєно в серпні 2015 року. Житель Слов'янського району, раніше судимий за умисні вбивства та майнові злочини, перебуваючи в гостях у 32-річного приятеля в селищі Новоселівка Краснолиманського району, розпивав з ним спиртні напої.

"У якийсь момент чоловікові здалося, що господар будинку висловлює до нього неповагу. У відповідь на образливі слова гість схопився за ніж і вдарив ним чоловіка в підборіддя, а коли той сів на ліжко, став наносити йому удари по голові стільцем і молотком. в кінці жорстокого побиття зловмисник кинув на голову жертви подушку і пішов з дому, прихопивши з собою особисті речі господаря ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що потерпілий від отриманих важких поранень загинув на місці, а підозрюваний був затриманий і за вчинення кримінального злочину, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 КК (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство), заарештований.

Повідомляється, що Слов'янський міськрайонний суд засудив вбивцю-рецидивіста до довічного ув'язнення. Сторона захисту подала апеляцію, однак апеляційний суд визнав вирок першої інстанції цілком законним і справедливим і залишив без змін.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme