UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Донеччині поліцейські відібрали в дівчини іграшкового ведмедя-наркокур'єра (ФОТО)

У Слов'янську на Донеччині поліцейськіим довелося відібрати у неповнолітньої дівчини іграшкового ведмедика, у якому виявили наркотики

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу ГУ НС в Донецькій обл.

Повідомляється, що всередині іграшки, яку перевозила 17-річна дівчина, виявили пакет з сімома грамами метадону. Вартість вилученого наркотику оцінюється близько 1 тис. доларів.

"На автовокзалі оперативники звернули увагу на одного з перехожих - місцеву жительку 2000 року народження, яка раніше вже притягувалася до відповідальності за зберігання наркотиків. Побачивши їх, дівчина стала помітно нервувати, намагаючись заховати за спиною пакет з дитячим ведмедиком. Промацавши м'яку іграшку, поліцейські виявили всередині неї невеликий щільний предмет ", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про те, що одним з можливих каналів надходження в місто наркотичних засобів можуть бути автобуси міжрегіонального сполучення, співробітники Слов'янського відділу поліції отримали в ході проведення оперативної роботи.

Правопорушниця пояснила, що отримала для реалізації метадон.

"Наркотик їй передавали знайомі з інших областей, користуючись різними автобусами - як правило, його ховали в якісь "нешкідливі", на перший погляд, предмети", - зазначають у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Проводиться досудове розслідування.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme