UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Металург" може знятися зі змагань вже у квітні

Критична фінансова ситуація у футбольному клубі "Металург Запоріжжя" була основною темою зустрічі команди з уболівальниками та пресою, що відбулася вчора, 22 березня

 

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на vnews.

За словами президента клубу Андрія Богатченка, "Металург" може достроково закінчити виступи у Другій лізі вже в квітні. Домашній матч проти вінницької "Ниви" і виїзний проти "Інгульця-2" запоріжці точно зіграють, а далі керівництво буде вирішувати, виходячи з ситуації.

Керівництво клубу досі намагається знайти нових спонсорів, однак, недавній скандал з нібито "договірним" товариським матчем проти "Авангарду" призвів до того, що потенційні спонсори з Києва призупинили переговори. Втім, за словами Богатченка, робляться спроби до відновлення діалогу.

Зайшла мова і про можливість проведення домашніх ігор "Металурга" в Бердянську - оренда тамтешнього стадіону обійдеться дешевше. Поки це питання в процесі опрацювання, а найближчий домашній матч в майбутню п'ятницю "Металург" проведе на заміській базі на Великому Лугу.

Керівники клубу розповіли і про серйозні кадрові проблеми команди. Дійшло до того, що з урахуванням кадрового дефіциту, на недавній матч проти "Руху" запасному воротареві Шовкуну готували футболку польового гравця з №1, щоб він, у разі травми когось з основного складу, міг вийти в якості польового гравця.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme