UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Колишній головний комунальник Краматорська "нагрів" державу майже на мільйон

У Краматорську колишнього посадовця міської ради судитимуть за спричинення шкоди державі у сумі майже 900 тис гривень

Про це повідомляє прес-служба місцевої прокуратури, передає кореспондент Depo.Донбас.

Під час досудового розслідування встановлено, що у квітні 2016 року 44-річний чоловік, будучи посадовою особою одного з управлінь Краматорської міської ради, за договорами підряду "Роботи з реконструкції житлового фонду" підписав акти виконаних робіт з придбання та установки у багатоквартирних будинках міста приладів обліку теплової енергії на загальну суму понад 2 млн грн. Проте фактично у регіоні ринкова вартість витрат на вказаний товар становила суму, втричі меншу зазначеної.

Внаслідок несумлінного ставлення посадовця до своїх службових обов'язків, а саме – не уточнення вартості прямих витрат на вказаний товар у відповідності з ринковими цінами, підрядній організації було безпідставно перераховано з місцевого бюджету 875 тис грн.

На даний час досудове розслідування за статтею службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки, завершено.

Колишньому посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Згідно з інформацією на сайті Краматорського міського суду, 22 березня до суду надійшла справа у відношенні колишнього керівника Управління житлово-комунального господарства Сергія Гончаренко, якого підозрюють службовій недбалості. Автоматизованою системою суддею по цій справі обрано Віру Демидову. Дата першого слухання поки що не призначена.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme