UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гроші за оренду на Кам'янеччині земель під сонячну електростанцію стягують примусово

Підприємство заборгувало громаді більше півмільйона гривень

Гроші за оренду на Кам'янеччині зем…

На Хмельниччині прокуратура вимагає повернення державі понад 100 гектарів земель вартістю більше 86 млн. грн., виділених для будівництва сонячної енергостанції, передає depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу прокуратури області.

На Кам'янеччині землю, вартістю понад 86 млн. грн. передали для розміщення сонячної енергостанції/

Між Кам'янець-Подільською районною державною адміністрацією та комерційним суб'єктом уклали договір оренди вказаної земельної ділянки строком на 49 років.

"Водночас, в порушення умов договору оренди землі та вимог земельного законодавства, підприємство орендну плату за користування цією земельною ділянкою систематично не сплачує, внаслідок чого утворилась заборгованість на суму, що перевищує півмільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

За словами керівника місцевої прокуратури Віталія Гриньківа, місцевий бюджет та територіальна громада недоотримує значну суму коштів, яка наразі стягується у примусовому порядку.

Тому місцева прокуратура, діючи на захист інтересів держави, звернулась до суду з вимогами розірвати договір оренди землі площею понад 100 га вартістю більше 86 млн. грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme