Дружина Вороненкова дивом не загинула, – Луценко

Колишній депутат Державної думи Російської Федерації Денис Вороненков сьогодні мав давати свідчення у військового прокурора і в момент вбивства з ним попередньо мала бути дружина

Про це під час брифінгу сказав генпрокурор Юрій Луценко, передає Depo.ua.

"Саме сьогодні він мав давати свідчення у військового прокурора, Кравченка, і вони переписувалися есемесками про те що він запізнюється", - сказав Луценко.

Він додав, що покійний призначив зустріч екс-депутат Деждуми Панамарьову, з яким мав вирушати на допит до військового прокурора Кравченка.

"Слідство буде з'ясовувати його пересування до того", - сказав Луценко.

За словами Луценка, кілер знав, де чекати Вороненкова.

"Ключовою є попередня зустріч, до "Прем'єр Паласу", і перед цим. Весь сьогоднішній графік буде перевірено. Із таких подробиць можу сказати, що дружина лише дивом не пішла з ним", - сказав Луценко.

Водночас Ілля Пономарьов тут же додав, що "з великою вірогідністю вони очікували, що будуть обидва (Вороненков з дружиною – ред.), тому що вони завжди зустрічалися вдвох з Денисом і Машею. Скоріше за все передбачалося, що вони будуть вдвох".

Нагадаємо, що сьогодні зранку на перетині вул. Пушкінської та бульвару Шевченка, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Дістав поранення ще й охоронець, який зміг сильно поранити кілера. На місці злочину вилучили пістолет і 20 гільз.

У лютому Вороненков дав слідству у справі екс-президента Віктора Януковича "цінні свідчення", які, проте, засекречені прокуратурою.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme