Чорновол передумала зобов'язувати журналістів заповнювати декларації

Нардеп від "Народного  фронту" Тетяна Чорновол внесла на розгляд Верховної Ради поправку в законопроект №6172, яка відміняє подану нею ж раніше поправку щодо зобов'язання керівників і засновників ЗМІ подавати електронні декларації

Відповідну поправку під №12 Чорновол внесла під час розгляду законопроекту №6172 на засіданні парламенту, повідомляє Depo.ua.

Зазначимо, комітет Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції рекомендував парламенту прийняти в цілому президентський законопроект №6172 про внесення змін до статті 3 закону "Про запобігання корупції".

Під час обговорення народний депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол запропонувала встановити в законопроекті, щоб електронні декларації подавали, зокрема, і кандидати в депутати, головні редактори та засновники ЗМІ, керівники органів громадських об'єднань, що здійснюють діяльність, пов'язану із запобіганням корупції, а також представники громадських рад та рад доброчесності при держорганах.

Натомість вже 23 березня під час розгляду законопроекту на засіданні Ради Чорновол внесла прортилежну за змістом поправку, що виключає із закону е-декларування працівників ЗМІ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme