Чим займалися жінки українських збірників, поки чоловіки були в Австрії

Футболісти збірної України впродовж тижня перебували на зборі в Австрії перед матчем відбору на ЧС-2018 з хорватами

Юрій Лящук
Журналіст відділу Depo.Cектор
Чим займалися жінки українських збірникі…

Тим часом, Depo.Сектор зробив підбірку цікавих занять "других половинок" українських збірників з мережі Інстаграм:

Валерія Бойко. Таке враження, що на фото собака більше переймається станом справ чоловіка Валерії, голкіпера Дениса Бойка, який є запасним у збірній. Собака сумний і у глибоких роздумах, хоча, можливо, його просто забули випустити на прогулянку?

Юлія Федецька. Дружина захисника Артема Федецького - талановитий дизайнер з Луцька. Напередодні матчу збірної України Юлія сфотографувала стильне пальто, яке чудернацько виглядає на "афро" манекені.

Ірина Морозюк. Для дружини Миколи Морозюка на перший план виходить власний образ. Таке враження, що з салону краси Ірина Морозюк просто не виходить. Хоча, діряві штани дружини гравця збірної не дуже підходять під поняття "краса".

Маргарита Степаненко. В той час, коли Тарас Степаненко ні на хвилину не відволікається від справ національної команди, його дружина розважається на власному дні народженні. Це, звичайно, не критично, при умові, що Маргарита зарядить позитивом нашого опорника і він вдало буде "косити" всі атаки хорватів.

Роксана Малиновська. Зворушливе фото з немовлям на руках не може залишити байдужим жодного вболівальника української команди. Роксана стала тіткою і це ще один привід для Руслана зробити хороший подарунок своїй дружині. Бажано, щоб це був забитий м'яч у ворота "картатої" команди.

Нагадаємо, в п'ятницю, 24 березня, збірна України гратиме матч відбору на ЧС-2018 з хорватами

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme