Звинувачуваний у вибуху будинку у Павлограді вимагає судити його по відео

Олександр Коломієць, якого звинувачують у вибуху будинку у Павлограді, вимагав закритого і найскорішого суду

Звинувачуваний у вибуху будинку у Павлог…

Про це він заявив під час судового засідання, передає Depo.Дніпро з посиланням на Павлоград.dp.ua.

На початку засідання Олександр Коломоєць заявив клопотання, щоб слухання справи зробили закритими, але суд це клопотання відхилив. Також підсудний хоче, щоб його справу розглянули якомога швидше і, якщо це можливо, в режимі відеоконференції у зв'язку зі станом здоров'я. В останньому йому відмовили, але обіцяли розглянути справу максимально швидко.

Прокурор зачитав короткий варіант обвинувального акта. Суд допитав 5 свідків, серед яких знайомі, далекі родичі сім'ї Коломоєць, голова ЖБК постраждалого будинку та поліцейський, який разом з напарником затримував Олександра Коломійця в ніч трагедії.

З'ясувалося, що за тиждень до трагедії дружина Коломійця залишила квартиру і переїхала до знайомих. Але це не врятувало її від 128 ножових поранень, яких вона зазнала у ніч з 17 на 18 вересня 2016 року.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, у Павлограді винуватця вибуху багатоперхівки називають терористом.

Нагадаємо, вибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік 70 разів вдарив дружину ножем.

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme