UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зірку "Дома-2" Ольгу Бузову вивчають у школах Чечні

На Росії зацікавилися успіхом випускниці "Дома-2" та екс-дружини футболіста Дмитра Тарасова Ольги Бузової

Зірку "Дома-2" Ольгу Бузову вивчають у ш…

У селі Правобережне Грозненського району Чечені проводять свої дослідження, причому роблять це учні середньої загальноосвітньої школи № 2, передає Depo.ua з посиланням на Лайф.ру.

"Ольга Бузова як герой масової культури сучасної Росії" - так звучить тема твору для учнів 10-го класу однієї зі шкіл Грозненського району.

Написати свої думки про те, як суспільство зробило з зірки реаліті-шоу героя нашого часу, підліткам запропонував учитель суспільствознавства. За словами викладача, вивчаючи розділ "Молодіжна культура", щороку десятикласники в якості обов'язкової роботи вибирають свого героя і пишуть про нього. Цього разу школярам було запропоновано три персони на вибір: син олігарха Володимира Кисельова співак Юркісс, підопічний Тіматі Єгор Крід і Ольга Бузова. Остання, за словами учнів, стала особливо популярною після візиту в Грозний.

Більшість школярів зійшлися на думці, що популярність Ользі Бузовій принесла участь у шоу "Дом-2", а також розлучення із відомим футболістом Дмитром Тарасовим.

Нагадаємо, Ольга Бузова та Дмитро Тарасов розлучилися череж 23-річну модель Анастасію Костенко, яка закохалася у футболіста.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme