UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житомирянка купила букет за сувенірні гроші

Напередодні житомирянин приніс у пункт обміну валюти фальшиві долари

На Житомирщині протягом двох днів зафіксовано дві спроби обміну фальшивих грошей. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

67-річна підприємиця зі Звягеля Новоград-Волинського району розповіла поліцейським, що невідома жінка придбала у неї букет квітів вартістю 70 гривень. Отримавши від покупця купюру номіналом у 200 гривень, заявниця повернула решту і лише згодом зрозуміла, що за покупку заплатили сувенірними грішми.

Під час першочергових заходів на місці події поліцейські встановили, що до ошуканства причетна 29-річна місцева жителька.

За день до того 24-річний житомирянин намагався розміняти у м. Коростишеві дві стодоларові купюри. Касирка обмінного пункту звернула увагу на розмиті водяні знаки на банкнотах і повідомила про ситуацію до поліції. Хлопця було затримано для з'ясування всіх обставин, а гроші вилучено для проведення експертного дослідження.

Експерименти із сувенірними та сумнівними купюрами кваліфікуються як кримінальне діяння і караються позбавленням волі на термін від 3 до 7 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme