Запорізькі "азовці" продовжують блокувати "Сбербанк" - поставили намети (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Акція партії "Національний корпус" з блокування центрального запорізького офісу російського "Сбербанку" триває другий день поспіль сьогодні, 22 березня

Запорізькі "азовці" продовжують блокуват…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Розпочавши "облогу" банку вчора, активісти не розійшлися на ніч. Біля воріт офісу вони поставили намети та бочки, в яких палять дрова. Входи на територію установи надійно перекриті ланцюгами з замками, бетонними блоками та мішками з піском.

За словами блокувальників, сьогодні відділення не працює - персонал залишив його вчора ввечері, а вранці не повернувся.

"Іноді приходять клієнти, розвертаються та йдуть. Деякі кажуть, що патріоти, але не можуть пояснити, навіщо тримають тут гроші", - розповідає учасник заходу Денис.

Наразі біля банку знаходяться біля десяти молодих членів "Національного корпусу". Блокування завершать тільки тоді, коли банк припинить свою роботу. Час вони проводять з користю - прямо на місці влаштували заняття з тактичної медицини. Ввечері "азовці" влаштують біля банку перегляд документального фільму "Легіон: Хроніка УГА 1918-1919".

Нагадаємо, акції проти російських банків відбуваються і в інших містах в рамках всеукраїнської кампанії.

Партію "Національний корпус" створило керівництво полку "Азов". Її актив - переважно бійці полку та члени Цивільного корпусу "Азов".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme