UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття вже готове приймати туристів на "квітучий" сезон

В області з'явилися нові атракції та цікаві пропозицій на різний смак

Закарпаття вже готове приймати туристів…

Закарпаття вважають одним із провідних туристичних регіонів України, йдеться у сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття. Колоритний Захід щороку манить багатьох мандрівників шаленим коктейлем культур, мальовничими краєвидами та купою фестивалів.

"Весняний туристичний сезон у нас прийнято називати "квітучим Закарпаттям". І, власне, з таким туристичним продуктом Закарпаття їде на весняну виставку в місто Київ запрошувати саме на цвітіння сакур, на цвітіння нарцисів, на цвітіння крокусів, які стали другий рік поспіль нашою мега-родзинкою", - каже директор департаменту економіки Закарпатської ОДА Денис Ман

Закарпаття вже готове прийняти новий потік туристів у весняному сезоні. З'явилася неймовірна кількість нових атракцій та цікавих пропозицій на різний смак.

Для мандрівників, що віддають перевагу активному відпочинку, Закарпаття теж підготувало ряд цікавих послуг. Вже 4 квітня стартує сезон водного туризму, сплави по Тисі та іншим річкам. Актуальними також є піші та кінні походи з ночівлею, або без та веломандрівки різної складності.

Відпочинок на Закарпатті – це ще й бюджетно. У порівнянні з минулим роком ціни не надто зросли. Економний варіант вікенд-туру на одну особу, включаючи трансфер та проживання, коливається від двох до трьох з половиною тисяч гривень.

Нагадаємо, на Закарпатті вже цвітуть крокуси, на черзі - сакури і нарциси.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme