UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Якщо любиш ближнього і себе: Закарпатські владики закликали вірників не спалювати сухостій

Греко- та римо-католицький єпископи Закарпаття закликали вірних припинити весняні підпали трави

Якщо любиш ближнього і себе: Закарпатськ…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на risu.

Єпархіальний єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії, голова комісії в справах екології Мукачівської греко-католицької єпархії владика Мілан (Шашік) тординарій Мукачівської римо-католицької дієцезії, Голова комісії з екології та мігрантів Римо-католицької конференції єпископів України єпископ Антал Майнек оприлюднили 22 березня звернення до вірних, в якому закликали "відмовитись від шкідливої звички спалювати рослинні залишки".

"Свідомі християни та свідомі громадяни скажімо категоричне "Ні підпалам"! Той, хто любить свого ближнього і себе, той не буде спалювати рослинність і чинити зло проти Творіння", – головний меседж екологічного звернення єпископів.

Владики підкреслюють, що Церква піклується про духовний стан і про здоровий спосіб життя як своїх вірників, так і людства як Божого створіння взагалі і тому не залишається осторонь цієї проблеми, даючи їй відповідну оцінку і допомогу у вирішенні.

"Наслідки таких весняних підпалів дуже різноманітні: пожежі, забруднення довкілля, вигорання ґрунтового покриву, загибель диких тварин, шкода людині і всьому Творінню", - йдеться у зверненні.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme